Kolmiobileet

Millaiset pirskeet?

Indecs järjestää Kolmiot yhdessä keskustakampuksen ainejärjestöjen Staabin ja Luupin kanssa Tampereen Koskikeskuksen ravintolamaailmassa. Kolmiot ovat poikkitieteelliset bileet, jotka kokoavat yhteen opiskelijoita kaikista Tampereen korkeakouluista ja myös muualta Suomesta. Kolmiobileet on loistava paikka tavata kavereita eri kampuksilta ja saada pieni hengähdystauko omiin opintoihin. Indecs järjestää myös kolmioetkoja, joten Kolmioille ei tarvitse koskaan lähteä yksin!

Miten pääsen paikalle?

Kolmioille myydään ennakkolippuja Kide.App-sovelluksessa ja vaihtelevasti ständeillä Hervannan kampuksella sekä Keskustakampuksella hintaan 3 €. Liput tulevat myyntiin bileitä edeltävän viikon maanantaina. Myös ovelta pääsee sisään 5 €:lla. Narikkapakon ollessa voimassa lipun hintaan lisätään narikkamaksu 3 €.

Kolmioiden erikoisuus on Kolmiobussit, jolla pääsee kätevästi Hervantaan klo 2.30 ja klo 3.30 hintaan 2 €. Bussit lähtevät Ratinan Stadionin edestä Suvantokadulta ja reittinä toimii:

Suvantokatu – Kalevantie – Messukylä – Lukonmäki – Hervanta

Milloin seuraavaksi juhlitaan?

Kolmioiden päivämääristä, VIP-kilpailuista ja muista tärkeistä asioista pysyt parhaiten perillä seuraamalla Kolmioita Facebookissa ja Instagramissa @Kolmiobileet tai vierailemalla kolmiot.fi-sivustolla.

fiSuomi