Opinto­neuvonta ja ope­tutorit

Opintoneuvojan puoleen kannattaa kääntyä etenkin, kun kyseessä on oman koulutusohjelman opintoihin liittyvät asiat. Opintoneuvoja auttaa esimerkiksi opintosuunnitelmien teossa ja hyväksyttämisessä sekä pää- ja sivuaineiden valinnoissa. Opintoneuvoja on osa-aikaisesti työskentelevä tuotantotalouden opiskelija, joten opintoneuvojalta saat hyviä vinkkejä opintoihin kanssaopiskelijan näkökulmasta. Opintoneuvojaa voi lähestyä myös muissa opintoihin liittyvissä ongelmatapauksissa. Mikäli opintoneuvoja ei itse kykene kyseisessä asiassa neuvomaan, osaa hän ohjata opiskelijan eteenpäin esimerkiksi koulutusasiantuntijalle, opinto-ohjaajalle tai opintopsykologille.

Tuotantotalouden opintoneuvojana toimii tällä hetkellä Juuso Hietala. Opintoneuvojaa kannattaa lähestyä rohkeasti, vaikka et olisikaan varma, kuuluuko ongelmasi opintoneuvojan toimenkuvaan. Opintoneuvoja päivystää normaaliaikana huoneessa FA115 ja päivystysajoista tiedotetaan muissa tiedotuskanavissa. Opintoneuvojan tavoitat sähköpostitse osoitteesta tuta.opiskelu.tau@tuni.fi (mainitse otsikossa TUTA ja asiasi) tai telegramissa @TampereenTeekkari. Opintoneuvojalle voit myös varata henkilökohtaisia ohjausaikoja tästä valitsemalla Opintoneuvonta (Hervanta).

Astetta visaisempia pulmia ratkoo tuotantotalouden koulutusohjelman koulutusasiantuntija (entinen opintosuunnittelija) Suvi Yli-Äyhö. Hänet tavoittaa tavanomaisina toimistotyötunteina huoneesta FA108B, sähköpostitse osoitteesta tetako.opiskelu.tau@tuni.fi (mainitse otsikossa TUTA ja asiasi) tai puhelimitse numerosta 050 4416255. Suville voi myös varata ajan tästä.

Opetutorointia 1.-3. vuoden opiskelijoille

Opetutorit auttavat teitä mielellään kaikissa opintojen sisältöön, opiskelumotivaatioon tai työelämään ja urasuunnitteluun liittyvissä kysymyksissä. Voitte lähettää kysymyksiä esimerkiksi sähköpostitse oman vuosikurssinne tutoreille. Heidän kanssaan voi myös sopia lyhyitä online-palavereita.

Tuotantotalouden opetutorit

2022 aloittaneet:
Tommi Mahlamäki tommi.mahlamaki@tuni.fi
Santeri Repo santeri.repo@tuni.fi

2021 aloittaneet:
Ulla Saari ulla.saari@tuni.fi
Santeri Repo santeri.repo@tuni.fi

2020 aloittaneet:
Johanna Kirjavainen johanna.kirjavainen@tuni.fi
Ulla Saari ulla.saari@tuni.fi

2019 aloittaneet:
Olli Manninen olli.manninen@tuni.fi
Ulla Saari ulla.saari@tuni.fi

2018 aloittaneet:
Johanna Pulkkinen johanna.pulkkinen@tuni.fi
Tuomas Korhonen tuomas.korhonen@tuni.fi

fiSuomi